Zakelijke
constructie
Particuliere
constructie
Ontwerp Begeleiding
en advies

Onze service

Bouwbedrijf Huang Pai heeft jarenlange ervaring met verbouwingen voor zowel particulieren als bedrijven en woningcorporaties. Wij weten als geen ander uw ideeën vorm te geven en partijen samen te brengen om uw wensen te realiseren. Door toegewijde begeleiding en borging van kwaliteit, tijd en kosten zorgen wij ervoor dat het project succesvol wordt afgerond.

Naar projecten
Communicatie
Wij geloven dat duidelijke communicatie met klanten de eerste belangrijke schakel is. Of het nu gaat om een ​​commercieel kantoor, verbouwing of renovatie van een huis, wij luisteren naar uw individuele behoeften. Wij creëren professionele ontwerpen en bouwplannen gebaseerd op uw wensen.
Constructie
Door onze jarenlange expertise in de sector is het ons gelukt om een professioneel en betrouwbaar bouwteam samen te stellen. Ons technische personeel bestaat uit veteranen met jarenlange ervaring, want bouwveiligheid en hoogwaardige afwerking staan bij ons voorop.
Samenwerking
Wij geloven in de kracht van samenwerking. Om op de hoogte te blijven van de beste technieken, zoeken wij continu naar nieuwe partners op professioneel en technisch gebied. Wij werken onder andere samen met logistieke partijen, ontwerpers, ingenieurs en nog vele anderen.
One-stop Service

One-stop Service verwijst naar het bieden van basisdecoratie, decoratie-hoofdmaterialen, geïntegreerd huissysteem, zachte decoratie, huishoudelijke apparaten en andere huisdecoratiediensten die voldoen aan de standaard van zakaccommodatie op basis van het algehele ontwerp. Het biedt consumenten een zorgeloze, tijdbesparende, geldbesparende en spannendere Lohas-decoratie-ervaring.

De laatste jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest in de samenleving met als gevolg dat termen als “one-stop-shopping” en “one-stop-service” vergroeid zijn in de sector. In de bouw blijkt dat “one-stop home improvement” het ultieme concept is voor de moderne consument. Met “one-stop home improvement” worden consumenten ontzorgd zonder concessies te doen op de kwaliteit of het budget. Zorgeloos wordt het nieuwe normaal waardoor huizen transformeren in pareltjes zonder lasten voor de consument.

Wat is
one-stop decoratie?

1. Basisdecoratie
Het bevat alle elementaire decoratie-items zoals watercircuit, waterdicht maken, muurverf, plafond, tegelbestrating enzovoort.

2. Belangrijkste decoratieve materialen
Inclusief vloeren, tegels, sanitair, badkamerbeslag, geïntegreerde plafonds, etc.

3. Geïntegreerd thuissysteem
Alle houten huishoudelijke producten, zoals houten deuren, kasten, opbergsystemen, badkamerkasten en decoratieve wandpanelen, bereiken de integratie van stijl, materiaal, kleur en kwaliteit door middel van systematisch maatwerk.

4. Zachte outfit
Inclusief verplaatsbare meubels, gordijnen, beddengoed, lampen, decoratieve schilderijen, bloemsierkunst, accessoires, etc.‍

5. Huishoudelijke apparaten
Huishoudelijke apparaten met betrekking tot decoratie zoals afzuigkappen, ontstekingskachels, boilers, waterzuiveraars, desinfectiekasten, ovens, airconditioners, enz.

Wat zijn
de voordelen?

1. Nog een zorg
1) Laat het gewoon aan de klant over en laat de moeite over aan de versiering.

2) Het ontwerp en de materiaalkeuze zijn aan jou: bouwmanagement, logistiek, installatie, kwaliteit, milieubescherming, aftersales ... Meer dan 30 functies bij de Royal Brand Company worden voor je ingevuld.

3) De garantie na verkoop is 3 jaar.

2. Ten tweede, bespaar tijd
1) Het servicemodel van basisdecoratie + belangrijkste decoratiematerialen + geïntegreerd huissysteem + zachte decoratie + huishoudelijke apparaten

2) Je hoeft niet rond te rennen om alles voor de decoratie gedaan te krijgen, je hoeft alleen je koffers te dragen en naar binnen te gaan.

3)  Bespaar u veel tijd, zodat u meer tijd kunt besteden aan het genieten van het leven in Lohas.

3. Ten derde, bespaar geld
Ace-decoratie gebruikt de geavanceerde F2C-modus (Factory to Consumer). De productiefabriek van Ace zal hoogwaardige producten voor u op maat maken en deze rechtstreeks in uw huis installeren. Het circulatiepad is het kortst. Dezelfde kwaliteitsproducten zijn ongeveer 30% lager dan de marktprijs, zodat u het minste kunt uitgeven Geniet van de beste kwaliteitsproducten voor het geld.‍